Facebook

Borbély Lénárdék fidesz-közeli ügyvédi irodáknak is adtak a csepeliek pénzéből

2014.09.12. 20:04 csepelhirek

borbely_lenard.PNG

Előző cikkünkben a szolgálati autókról írtunk. Folytassuk az ügyvédi megbízásokkal. A gyanús ügyekbe keveredő Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. (melynek vezetője ugyebár csak 2013 első felében összen 6 millió forint prémiumot vett fel) szerződést kötött a kormányszóvivő unokabátyjának ügyvédi irodájával, a Giró Szász és Társai Ügyvédi Irodával. A céggel 2011 áprilisában kötöttek szerződést jogi feladatok ellátására, jogi tanácsadásra, a szerződés még mindig él. A táblázat alapján a szerződés nettó értéke 450 ezer forint + 425 ezer forint/hó. Az eddig kifizetett összeg alsó hangon is 25 milliló felett van. Ugye emlékeznek rá, hogy ki az a Giro Szász András?

Most hallgatnak

A Hir24 szerkesztői megpróbálták telefonon elérni az önkormányzat sajtóosztályát, hogy eddig egészen pontosan hány millió forintot fizettek ki a cégnek, ám többszöri megkeresésükre sem reagáltak. Nem válaszolt e-mailben feltett kérdésünkre Németh Szilárd polgármester sem. Mindez azért érdekes, mert a szocik által kötött hasonló szerződések kapcsán nem csupán óbégattak, hanem még feljelentés is tettek. Vagy egyszerűen csak azt gondolják: amit lehet Jupiternek…

 

26 millió?

Ha a táblázatot vesszük alapul, akkor a cégnek havi 875 ezer forintot fizetnek, immáron 30 hónapja. Ez annyit jelent, hogy Giró-Szászék már 26 millió forinthoz jutottak a Borbély Lénárd - Ábel Attila - Németh Szilárd trió révén a csepeliek pénzéből.

Amint arróla 444.hu beszámolt, a kormányszóvivő unokabátyjának cége a Fidesz-frakciótól is kapott pénzt, a párttól eddig 10 millió forinthoz jutott a rokon.

(forrás: Hir24)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr896693111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása